Yksityinen palvelutalo rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Rautalammilla

Ota yhteyttä

Willmar Oy on vuodesta jo 1993 toiminut, yksityinen palvelutalo Äijäveden rannalla, Rautalammin kirkonkylän keskustassa. Palvelutalomme on oiva vaihtoehto yksinasumiselle silloin, kun asioiden hoitaminen tuottaa vaikeuksia, mutta sairaanhoidollista laitospaikkaa ei kuitenkaan tarvita.

 

Koska palvelutalossa asuminen rinnastetaan kotona asumiseen, kaikilla asukkaillamme on oikeus normaaleihin yhteiskunnalta haettaviin tukiin, kuten KELA:n asumis-, kuntoutus- ja hoitotukeen.

Palvelutaloomme ovat lämpimästi tervetulleita vanhukset, toipilaat ja vammaiset. Meillä on 14 tehostetun palvelun hoitopaikkaa. Palvelemme jokaista asukasta yksilöllisesti, hänen toiveensa ja tarpeensa huomioiden. Haluamme tarjota asukkaillemme turvallisen ja kodinomaisen miljöön, jossa he saavat ympärivuorokautista ja osaavaa palvelua.

 

Hoitohenkilökuntamme koostuu osaavista terveydenhoitoalan ammattilaisista.

Tarjoamme monipuolista hoitoa

Palvelutalomme tarjoaa monipuolista hoitoa, johon kuuluu niin fyysisen kunnon ylläpitäminen kuin mielen virkistäminenkin. Jumppaamme, ulkoilemme, laulamme ja askartelemme. Tärkeintä on toiminta, joka tuo iloa päivään ja auttaa jaksamaan.

 

Haluamme tarjota asukkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaista hoitoa, joka tähtää fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitoon. Tuemme asukkaitamme pärjäämään arjessa ja kannustamme jokapäiväisissä toiminnoissa. 

Avointa kommunikointia

Palvelutalossamme satsaamme avoimeen ja ystävälliseen kommunikointiin henkilökunnan, asukkaiden ja omaisten kesken. Annamme omaisille aina mahdollisuuden keskustella hoitohenkilökunnan kanssa, jotta myös omaisten toiveet ja näkemykset voidaan ottaa hoitotyössä huomioon. Näin voimme tarjota mitä parhainta hoivaa asukkaillemme.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelutalomme toiminnasta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Keskustelemme kanssasi mielellämme!

Yhteystiedot

Voimaannuttava luonnon läheisyys

Palvelutalomme on kaunis ja idyllinen keltainen puutalo sinisen veden äärellä. Palvelutalon sisätilat ovat kodinomaisesti sisustettuja. Ikkunoista avautuu kaunis järvi- ja maaseutumaisema. Tämä upea miljöö antaa meille hienot puitteet hoitotyöhön. Voimme kätevästi mennä piha-alueelle hengittämään puhdasta ja raikasta ilmaa sekä nauttimaan suomalaisen luonnon kauneudesta. Luonnon läheisyys on tärkeä voimavara myös vanhuksille, toipilaille ja vammaisille. Jo luonnon näkeminen rauhoittaa mieltä ja tuo positiivisia ajatuksia.